Tegnelegeplads for børn i alderen fra ca 5-12 år.

Vil dit barn gerne lære at tegne

Lær det nemt

Gennem øvelser som du kan downloade for 29 kr. stykket, lærer dit barn grundreglerne inden for tegning, samt nye måder at tegne på. Der vil løbende bliver lagt nye øvelser op med nye emner, så der er noget for alle.

Hvor kan de bruges?: Dine tegne PDF´er kan bruges hele året: Hjemme i privaten, til fødselsdagfester, på ferie, i frikvaterene i skolen og mange andre steder. Det er helt op til dig :).

Hvad skal jeg gøre?: Du skal kun printe din PDF ud, som du får direkte i din mailbox, efter du har betalt. Har du ikke en printer, så har de fleste biblioteker en du kan bruge. Og så kan du jo låne et par bøger med ved samme lejlighed :).

jj
Lidt om Lean2draw

Hvordan det hele startede

Der var engang en mor der havde 2 dejlige børn. Den ældste var en dreng på 9 år og den yngste var en pige på 7 år. De boede i et hus i Ballerup, med deres far og 2 katte. Begge børn elskede at være kreative og heldigvis havde de en mor der var meget kreativ. Faktisk var hun grafiker og illustrator, og derfor var hun rigtig god til at tegne. Både på papir og på computer.

En dag kom pigen hen til sin mor og spurgte: "Mor kan du ikke lære mig at tegne lige som dig?". "Jo, det kan vel egentlig godt" sagde moderen. Og så satte de sig alle ned og begyndte at tegne sammen til langt ud på aftenen. Det havde været så hyggeligt at moren fik en god ide! Hun tænkte: "Jeg vil lave nogle PDF tegneøvelser til børn, så de kan lære at tegne". Og som sagt/tænkt så gjort.

Det blev morens hjertensbarn. Hun passede og plejede ideen så den blomstrede og til sidst stod i fuld blomst. Nu vil hun også gerne have dig med i historien. For du kan være et af de børn, der lære at tegne, eller blive bedre til det og får nogle hyggelige tegne stunder med familie eller venner. Håber du vil være med til at fortsætte eventyret :).

jj

Følg Learn2draw

Du kan altid følge Learn2draw.dk på instagram og facebook.  Du er meget velkommen til at vise hvad du/i får tegnet ved at skrive hastagget #learn2drawdk

Back To Top